Ja za to mam pytanie do Gospodarki czy mogę się z skp jakoś przenieść bo mnie panie w dziekanacie oszukaly mowiac ze na pewno bede mogla(jeszcze jak nie studiowalam) a teraz 1 rok sie konczy a ja chcialabym spełnić marzenie o gospodarce przestrzennej. Czy jest w ogole jakakolwiek szansa?
O wszystko dokładnie pytajcie w dziekanacie WA, jednak nie ma co ukrywać, że mało realne jest przeniesienie na Architekture, raczej zaczyna się od I roku. I można się uważać za szczęśliwca jeśli przepiszą jakiekolwiek przedmioty
Mam pytanie, czy trudno się przenieść z SKP na gospodarkę przestrzenną? Bo różne opinie krążą, jedni mówią że nie ma problemu, jeszcze inni mówią że po SKP to będę mógł się przenieść jedynie na fizyke gdzie od początku były progi 0 pkt... heh...
Na gospodarkę przestrzenną nie radzę, kilka osób co najwyżej przyjmują. Najłatwiej przenieść się na budownictwo, ale jak wszystko zaliczysz to prawie wszędzie spokojnie dasz radę Tu masz aktualne warunki przeniesienia. KLIK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum