Kurs: Materiałoznawstwo II (elektrotechniczne) - Wykład
ocena opisowa: dało się zaliczyć
Wykład odbywał się przez pół semestru co tydzień, prowadzony za szybko i chaotycznie, nie wiem czy komuś się udało zrobić jakieś notatki sensowne. Jedynym plusem chodzenia na wykłady był fakt, że w miarę pamiętał ludzi i na laborce sobie zaznaczał kto chodził, chociaż nie wiem czy to komukolwiek pomogło. Na zaliczenie odbył się egzamin, na który dostaliśmy zagadnienia do opracowania. Jak ktoś chociaż trochę posiedział nad zagadnieniami to 3 gwarantowane.
Kurs: Materiałoznawstwo II (elektrotechniczne) - Laboratorium
ocena opisowa: rzadko wywala, strasznie się czepia
Dzięki awarii prądu miałem z nim tylko jedno ćwiczenie i mi to wystarczy. Z pytaniem i kartkówkami nie było problemu, dawał pytania teoretyczne, w miarę proste. Później zazwyczaj dopytywał i kończyło się na "bardzo ładnie - trzy minus". Gorzej jak oddacie sprawko to zaczynało się czepianie do słówek, ale po całej litanii sprawko przyjął. Zauważyłem, że niektóre grupy miały u niego szczególnie przerąbane, ot taki kaprys profesora. W sumie wywalił chyba tylko jedną grupę i to za brak sprawozdania z poprzednich zajęć.
Roksana
Wydział: W-1
Rok studiów: 2
Wysłany: 2006-02-31, 16:00
Anonymous - dodasz kilka opinii o prowadzących jeśli ładnie Cię poproszę? :-*
materiałoznawstwo 2 elektrotechniczne (wykład i laborki)
Wykład bardzo chaotyczny, profesor wpadał w swego rodzaju trans i nie liczyło się to, że studenci nie wiedzą o co mu chodzi, ważne że materiał został przerobiony... Plusem jest to, że dał do opracowania 30 zagadnień, z których potem był egzamin. Sam egzamin jest banalny, wystarczy tylko opracować zagadnienia.
Na laboratoriach bardzo się czepiał. Lepiej traktował tych, których pamiętał z wykładu mimo to był pomocny jeśli miało się jakieś wątpliwości co do ćwiczenia. Kartkówki przed rozpoczęciem ćwiczenia, potem jeszcze dopytka ustna, ale dało się przejść. Jeśli ktoś nie umiał to stawiał 3- i rzadko wywalał za drzwi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum