zajęcia prowadzone w sposób bezstresowy, sympatyczna prowadząca, nie robi problemu z zaliczeniem ( u mnie w grupie chyba wszyscy mieli oceny pozytywne ), aby zaliczyć kurs trzeba w sumie napisać 2 proste sprawdziany (z dwóch pierwszych unitów) i jedno kolowkwium podsumowujące (wybrane zagadnienia i słówka z 3 pozostałych unitów), dodatkowo 2 prace domowe pisemne (z tego co pamiętam list formalny i nieformalny), z zajęć niewiele wyniosłem nowego - może z racji takiego, a nie innego poziomu, ale generalnie miło spędziłem czas i powtórzyłem/utrwaliłem pewną część materiału, także polecam
Ostatnio zmieniony przez Piotrek 2007-10-11, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Roksana
Wydział: W-1
Rok studiów: 2
Wysłany: 2006-02-31, 16:00
Hej! Anonymous! Wiesz jakie są zasady dodawania opinii o prowadzących?
Bardzo miła i sympatyczna prowadząca. Zajęcia są raczej bezstresowe. Były 3 testy, dwa pierwsze krótkie i łatwe na pół godz (słówka, gramatyka, jakieś uzupełnianie zdań) i trzeci test dłuższy, pisaliśmy na całych zajęciach.
Pani Magdalena dość dużo zadaje prac domowych (przeważnie kserówki jakieś), które później czytaliśmy i sprawdzali na nast zajeciach. Nie było problemu gdy ktoś nie zrobił lub mial źle, nie wyciągała z tego żadnych konsekwencji Te prace domowe były chyba tylko dla nas, do poćwiczenia.
Zaliczenie raczej bezproblemowe. W mojej grupie chyba wszyscy zaliczyli i to głównie na 4, 4.5 i 5.
Zajęcia porwadzone w miłej i bezstresowej atmosferze. Na zaliczenie były 2 testy, (niezbyt trudne: czytanie ze zrouzmieniem, słownictwo trochę gramtayki przerabianej na zajęciach) i jedna praca pisemna.
Na zajęciach dużo konwersacji w parach, małych grupach. W ramach prac domowych otrzymywaliśmy kserówki służące utrwaleniu materiału. Sprawdzane były na nast zajeciach, ale tak raczej dla naszej informacji. Za brak żadnych minusów ani ocen.
Bardzo miła i prostudencka prowadząca.
J.angielski B2
Polecam
Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, wszyscy traktowani jednakowo, brak faworyzowania na zaliczenie 2 testy z unitów, w nich gramatyka, słownictwo i czytanie ze zrozumieniem. Zadania domowe, ale chyba nie było konsekwencji jak ktoś zapomniał, czy po prostu nie miał. Pani magister robi co do Niej należy, bez problemu.
Bardzo fajna atmosfera na zajęciach, Pani nie ma w zwyczaju gnębić nikogo (co często zdarza się u innych że albo wyżywają się na lepszych żeby) im udowodnić że nie są tacy dobrzy) Bardzo dobrze tłumaczy. Aby być dopuszczonym do egzaminu trzeba było mieć zaliczone 2 próbne testy, 2 wypracowania.
Jeśli ktoś nie czuje się mocny to zdecydowanie polecam. Jest pewność dobrego przygotowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum