Wysłany: 2006-02-22, 19:40 Opinia PWR na temat forum
Jak wiadomo od nie dawana a budynku A-1 są w holu wystawione kompy z dostępem do netu. Dzisiaj korzystając z nich chcą odwiedzić forum zostałem niemile zaskoczony ( choć muszę przyznać że trochę mnie to rozbawiło ). Podczas ładowanie stronki wyskoczył komunikat "Dostęp zabroniony" gdyż zawiera ona treści niewłaściwe dla młodzieży
Więc cenzura na PWr działa!!!
Roksana
Wydział: W-1
Rok studiów: 2
Wysłany: 2006-02-31, 16:00
Anonymous - dodasz kilka opinii o prowadzących jeśli ładnie Cię poproszę? :-*
Tez mnie to dzisiaj spotkalo:) Zapewne chodzilo o to, ze przgladarka przed wyswietleniem strony znalazla na niej slowo "fucker". Pewnie chodzi o nick moda W9, just_a_fucker'a;)
Ostatnio zmieniony przez marian 2006-02-23, 01:00, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli o to chodzi, to spora część pracowników PWR już od co najmniej paru dni wie o forum. Jakby ktoś chciał to mógłby zablokować dostęp z całej polibudy, ale z tego co wiem, forum jest przez sporą część z Nich oceniane pozytywnie
kto chcial IV to chial ja wolalem zostac przy trzeciej a na powaznie - jak PWR maja nie wiedziec o stronce jak na calym wydziale budownictwa sa porozwieszane karteczki zatytuowane '' opinie o prowadzacych POlwro.tk''
nie robmy z nich ....- zeby tylko znow nie zablokowali stronki
pozdr
forum jest przez sporą część z Nich oceniane pozytywnie
to jak najbardziej prawda - na początku roku jeden z profesorów na wykładzie (było na nim około 300 osób) wypisał na tablicy adres polwro i powiedział, żebyśmy "wchodzili i korzystali, bo tam jest wiele przydatnych rzeczy(...)"
Cała ta cenzura jest niepotrzebna skoro i tak wielu prowadzących wie o forum - nie zdziwiłbym się, gdyby część z nich brała uwagi studentów, co do sposobu nauczania, do serca i próbowała lepiej wykładać...
Wszyscy szanujący się zajęciowcy, a szczególnie ci niższi stopniem/tytułem, tu zaglądają. Każdy też wie doskonale, co tu się dzieje, a jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że czasami mają wpływ na to, co się dzieje (było kilka ciekawych sytuacji rok temu).
My wiemy o co chodzi, oni też wiedzą i nawzajem wiemy, że druga strona wie, ale pewien poziom "cenzury", chociaż wolę określenie "kultura" musimy zachować. Gdzie nie ma kontroli, tam w pewnym momencie mogą się zacząć dziać przykre rzeczy. Polwro nie jest pierwszym forum politechniki tego rodzaju, więc niech nauka na błędach nie pójdzie w las.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum